Vissza Hivás

Hozzáadás a kezdőképernyőhöz PWA

PWA

Tárhely Megtakarítása

  • Amikor a "Hozzáadás a kezdőképernyőhöz" opciót használjuk, csupán egy parancsikont hozunk létre az eszköz kezdőképernyőjén. Ez az ikon egy URL-hez kapcsolódik, ami a webalkalmazás címére mutat.
  • Mivel nincsenek alkalmazásfájlok vagy adatbázisok, amelyeket az eszközre kellene letölteni és tárolni, ez a módszer jelentős tárhely-megtakarítást jelenthet, különösen összehasonlítva a nagyobb méretű natív alkalmazásokkal.
  • A webalkalmazás futtatásához szükséges adatok a web szerveren vannak tárolva, és csak akkor töltődnek be, amikor a felhasználó aktiválja az ikont és megnyitja a weboldalt. Ez azt jelenti,."2024. február 25. stabilizált verzió" webalkalmazás frissítései és változásai automatikusan elérhetővé válnak, anélkül, hogy további telepítéseket vagy frissítéseket kellene végezni.

Eredmény

  • A webalkalmazások weboldalak, amelyek úgy vannak tervezve, hogy hasonló élményt nyújtsanak, mint a natív alkalmazások, de közvetlenül a böngészőn keresztül érhetők el. Nem szükséges őket letölteni vagy telepíteni, így nem foglalnak el tárhelyet az eszközön.
  • Ez a megközelítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezhessék a webalkalmazások kényelmét és funkcionalitását anélkül, hogy aggódniuk kellene a tárhely korlátozásai miatt.
  • Különösen hasznos lehet ez azok számára, akiknek eszköze már tele van fényképekkel, videókkal, zenei fájlokkal és más nagy méretű alkalmazásokkal, és nem szeretnének vagy nem tudnak további helyet felszabadítani új alkalmazások számára.
  • Ha bármilyen kérdése merülne fel alkalmazásunk használata közben, vagy ha közvetlenül szeretne velünk kapcsolatba lépni, kérjük, látogasson el kapcsolatfelvételi oldalunkra, ahol minden szükséges információt megtalál.
  • Gyakori kérdésekkel kapcsolatban, milyen előnyökkel jár a PWA alkalmazás használata, kérjük, olvassa el GYIK oldalunkat.
Koppintson a listaelemekre
Ne maradjon le!

Telepítse ma a progresszív webalkalmazásunkat, és tapasztalja meg azonnal a különbséget!