tisztasági-festés

Mikor beszélünk tisztasági festésről?

A festék felhordásakor fontos a helyes technika elsajátítása. Nem csak fehér festékkel lehet tisztasági festést kivitelezni hanem bármilyen szinnel is lehet festeni.

Erre a feladatra tökéletes választás Szabó István és csapata amely kiváló szobafestőkből áll, s akik mögött 30 év munkatapasztalat tanúskodik és legfőbb szándékuk, hogy otthonukat az Önök óhaja szerint barátságossá és tisztává varázsolják.

Mit kell figyelembe venni a tisztasági festéskor?

Tisztasági festés

A cégünk tisztasági festést Budapest egész területén vállal, s amit nyújtunk, az az ingyenes árajánlat szükség esetén, ilyen esetekben Önnek csak fel kell vennie akapcsolatotvelünk, és mi a legrövidebb idő alatt kimegyünk a helyszínre Budapest bármely részére.

Ez esetben személyesen, de telefon hívás formájában is minden kérdését igyekszünk megválaszolni és pár napon belül kiküldeni Önnek az árajánlatot. A szobafestés sok esetben megterhelheti a pénztárcákat, ilyen esetekben az emberek keresik a gazdaságosabb megoldásokat, de óvakodni kell a túl olcsónak tűnő szakemberektől.

A csapatunk mottója „Egyszer csináld meg, de jól!”

A tisztasági festést családi házakban 4-5 évente érdemes elvégezni, míg ha lakásban élünk, az ajánlott időszakasz 3-4 évre módosul.

Panel lakás festés

Ejtünk pár szót a tisztasági festés előnyeiről és hátrányairól. Ennek a módszernek a lényege, hogy a hagyományos szobafestéssel ellentétben, sokkal gyorsabb és pénztárca barátabb eljárás és eközben szintén elérjük a kívánt tisztasági eredményt. A munka menete függ a falak állapotától és az esetleges színváltástól ; Abban az esetben, ha egy szinte hibátlan alappal állunk szemben és az új szín megegyezik a régivel, a lakásfestés nagyon rövid idő alatt,akár 1-2 napon belül is elvégezhető.

Egy másik opció, mikor a falak már kissé elöregedtek és javításra, glettelésre szorulnak, ez esetben az előkészületi munkák a normál megszokott ideig tartanak, de ha ez utántisztasági festést alkalmazzuk,ismétidőt és pénzt spórolhatunk.

A szobafestés ilyenkor nem kell eljusson a kész változatig, főleg akkor alkalmazzuk ezt a módot, mikor a helyiséget el vagy ki akarjuk adni és a következő tulajra bízzuk, hogy milyen színűvé varázsolja majd otthonát, ekkor már csekélyke munkával. Tehát fontos megjegyezni, hogy a hagyományos és a tisztasági festés nem egy és ugyan az a hasonlóságok ellenére , hiszen a gyorsabb munka eredménye a hagyományos mellett különbségeket vet fel.

tisztasági-festés-14.kerület

Tisztasági festés 14.kerület Zugló teljes területén.

Sokan úgy tudják, hogy a tisztasági festés csupán fehér festékkel kivitelezhető, de ez az állítás hamis, csapatunk bármilyen Ön által kiválasztott színnel dolgozik.

Ha modern, környezetbarát és elegáns módon szeretné kifestetni falát, akkor mi vagyunk a megfelelő partner az Ön számára a Budapest Zugló 14.kerületében. Cégünk kedvező áron festi és felújítja falait és mennyezetét.

3 legnagyobb hiba tisztasági festéskor
szobafestés glettelés zugló

Milyen gyakran kell festeni?

Az otthon töltött időnk nagy részét a nappaliban töltjük. Ezért az is kézenfekvő, hogy olyan színeket festünk, amelyek erősítik a helyiség kifejezőerejét, és bizonyos hangulatot teremtenek - pl. a kényelemre és a pihenésre összpontosítva. Fontolja meg egyetlen fal festését olyan falfesték színben , amely szép kontrasztot hoz létre a szoba többi falával, pl. sötétebb színű.

Tisztasági festés különböző színű festékek otthonában

A nappali festése.

Amikor úgy döntünk, hogy ideje lenne új köntösbe bújtatnunk régi lakásunkat, és minél hamarabb szeretnénk ezen a folyamaton túlesni, akkor érdemes elgondolkodnunk a megoldásokon. Az a legegyszerűbb éslegkifizetődőbb megoldás,hatisztasági festés Budapesten szolgáltatással oldjuk meg a problémát. Falaink új köntöst kaphatnak már nagyon rövid időn belül, és a színt is megválaszthatjuk.

Lehetnek akár ugyanolyan színűek, mint a mostani falak, de bármilyen árnyalatot választhatunk, ennek csak a képzeletünk szabhat határt.

Ne aggódjunk, hogya tisztasági festés Budapestentúl sokáig fog tartani, hiszenegy precíz csapat fog a rendelkezésünkre állni, akik szaktudásuknak köszönhetően hamarabb elkészülnek majd, mint azt gondolnánk.

Azárakmiatt sem kell aggódnunk, a lehető legkedvezőbben fognak az árajánlatban szerepelni.

Szobafestés Budapesten lépésről lépésre

Árajánlatkérés tisztasági festés Budapesten 14.kerület Zugló15.kerület Rákospalota, Pestújhely és Újpalota16.kerület Sashalom, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Árpádföld szolgáltatásunkra:A honlapunkon feltüntetett telefonszámon felkeresve bennünket egy időpontot egyeztetünk. Kiszállunk és adunk egy pontos árajánlatot. Amennyiben az árajánlatunkat elfogadják, akkor jön a következő lépés.Előkészületek: A megbeszéltek szerint a tisztasági festéshez a megfelelő szerszámok, segédeszközök és festékek előkészítése.Javítások: amennyiben a fal nem egyenes vagy kisebb repedések leverődések láthatóak, akkorfehér glettanyaggal ezeket kijavítjuk, majd lecsiszoljuk, hogy egy sima felületet kapjunk. Ez a tisztasági festés Budapesten alapja.

Festés:Ha a falakon nincs több hiba, akkor kezdődhet az első réteg felvitele. Általában fehér festékkel kivitelezzük, de tisztasági festésnél nem kötelező. Ez inkább egy népi hiedelem, hogy csak fehér festékkel lehet tisztasági festést csinálni Budapesten. A fehér festéket csak a kedvező ár miatt választják.

Egy fehér réteg után már bármilyen színt festhetünk 2. rétegre, de ha erős színt szeretnénk, akkor érdemes maga a színt két rétegben felvinni.Takarítás: A tisztasági festést követően a takarófóliákat eltávolítjuk és a tisztasági festéshez szükséges eszközöket elszállítjuk.Átadás: Ha a megbízónak minden megfelel, akkor a tisztasági festés Budapesten szolgáltatásunkról kiállítjuk a számlát.

szobafestés tisztasági festés

Szobafestés tippek

Olyan egyszerűnek tűnik, de az eredmény gyakran katasztrófa.
A festék kifröccsen sarkokhoz csövek mögött nehéz a festés.
Az előkészítés, amikor a festés elengedhetetlen.
A kritikus helyeket tésa maszkoló szallagal ki kell ragasztani és amit lehet szereljünk le pl.:kapcsolók konnektorok bútorokat takarjuk le.
Ez azt jelenti, hogy padlója és bútorai védett marad a festék fröccsenése ellen.

Szobafestés előtt a falakat mélyalapozóval kell kezelni
gyerekszoba festese

Gyerekszoba festés

A boldog szülők gyakran nem hagyják ki a lehetőséget, hogy maguknak fessék ki gyermekeik szobáját.
De a színek kiválasztásakor először gondoljon a gyermek természetére.
Nyugtató és kiegyensúlyozó árnyalatok a gyerekszobában

Tapéta - A legszebb a falon a gyerekszobában

2022 az év színe klasszikus szobafestés egyszerű eleganciával

A tisztasági festés szolgáltatásunkat nemcsak fehér színben kérheti hanem akár PANTONE 17-3938 Vagy esetleg latex festékkel is. Mert a szín öröm, és csak a hatása teszi lehetővé, hogy a szobák éljenek és egyénivé váljanak.

Kombináció – a kevesebb több Ahogy ma már számtalanszor említettük, idén is trend a különböző intenzitású színek kombinálása. TERMÉSZETES SZÍNEK – A TERMÉSZET KALANDJAI Le Corbusier szavaival: Az igazi festő utánozza a természet kalandjaitˊˊ a természet állítja a mércét a dizájn, a színek és a funkcionalitás tekintetében, amit az iparág igyekszik utánozni.

Falszínek és hatásuk:

Lila:Kiegyensúlyozó, regeneráló.Zöld:Nyugtató és frissítő hatása van.Kék:küzd a stressz ellenSárga:Bátorítja a kreativitástNarancs:Elősegíti a társaságkedvelőtPiros:Serkentő, melegítőTermészetesen számtalan szín és keverési arány létezik, de ezek a legismertebb színek és hatásuk.

Ezek a dolgok befolyásolják a szobafestési és tisztasági festési munkák árát

A tisztasagi-festes-budapesten.hu sok éves tapasztalattal rendelkezünk a professzionális festési munkák terén. Ezért gyakran kérdezik tőlünk, hogy mennyibe kerül a tisztasági festési munka. A feladat előzetes ismerete nélkül azonban nehéz pontos választ adni.
Sok tényezőtől függ:

A festést hétköznapi helyiségekben vagy nedves helyiségekben végezzük ? Hány helyiséget kell kifesteni? Milyen a felületek állapota, és milyennek kell lennie? Egyszer vagy többször kell festeni a felületeket?

Milyen anyagokat kell használni? Fel vannak készítve a helyiségek , hogy a festők azonnal nekivághassanak?Csak tisztasági festés kell vagy glettelni is kell.Amint látja, sok minden befolyásolja a festési munkák költségeit. És a végső árat befolyásoló dolgok listája is lehetne hosszabb.Alapvetően minden tisztasági festési feladat más.

szobafestés glettelés zugló

A tisztasági festés árai több dologtól függ.

Az Ön ajánlata elsősorban attól függ, hogy mit kell festeni. Minél több helyiségben kell festeni, annál több munkaidő is megy a feladatra. Ha a falak egyenetlenek vagy sérültek, jó ötlet lehet a falakat glettelni , majd ezt követően üvegszövetet ragasztani .

A tisztasági festés árai
szobafestés glettelés zugló

Egy réteg festék nem mindig elég.

Egy jó ökölszabály az, hogy kétszer kell festeni , hogy megfelelően fedő réteget kapjunk.

Egyetlen – de teljes – fal festésének alternatívája a fal egyes részeinek festése.

Szobafestés akár latex festékkel.

Rendszeresen megesik, hogy a gyerekek végigsimítják a kezüket a falon. A latex festék pontosan ilyen esetekben mutatja meg erősségeit, mert könnyen lemosható.

Szobafestés latex festékkel- előnyei és hátrányai

Tisztasági festésnél egy réteg festék nem mindig elég.

Ha otthoni festési feladatba kezd, fontos, hogy az elejétől a végéig alapos legyen.
Ellenkező esetben fennáll annak a veszélye, hogy a tisztasági festési munka és a végeredmény nem lesz megfelelő.
Előfordulhat, hogy többszöri réteg festés kell.
De tényleg egyszer-kétszer – vagy többször –kell festeni a jó eredmény érdekében?

Latex festék konyhában , fürdőszobában, lépcsőházban

Szobafestés latex festékkel jó választás, ha a falak vagy a mennyezetek erős kopásnak vannak kitéve. Rendszeresen megesik, hogy a gyerekek végigsimítják a kezüket a falon. Ez teljesen normális, de idővel csúnya nyomokat hagy maga után. A latex festék pontosan ilyen esetekben mutatja meg erősségeit, mert könnyen lemosható.

A festés során amit nem szabad elkövetni.

A jó előkészítés sokat számit. Ezért mindig szánjon időt a festendő felület állapotának ellenőrzésére.Előfordulhat, hogy javításra, glettelésre, csiszolásra és/vagy tisztításra van szüksége a festés előtt.Ha el akarja kerülni a festékfoltokat a padlón, bútorokon, berendezési tárgyakon szánjon elegendő időt a bútorok és egyéb tárgyak eltávolítására a helyiségből – vagy takarja le teljesen.

4 ok, amiért hagyja, tisztasági festést egy festőcég végezze el

A professzionális festők természetesen nagyon jó minőségű berendezéseket és anyagokat használnak.Látható és műszaki előnye is van a megfelelően tapadó jó festék használatának, ahogy a jó felszerelés is megkönnyíti és jobbá teszi a festési munkát, mintha a legolcsóbb festőhengereket, ecsetet stb. használnánk.

szobafestés glettelés zugló

A tisztasági festés hibái

Annak érdekében, hogy a lehető legszebb és legtartósabb végeredményt kapja, íme egy lista , amelyeket érdemes elkerülni.

Gyakran az egyszeri tisztasági festés nem elég

Gyorsabban készen lesz a festési munka

tisztasági-festés-budapesten.hu sok éves tapasztalattal rendelkezik lakások festésében – olyan feladatokban is, mint a tisztasági festés kis és nagy lakások festése során.

Tisztasági festéshez kiváló minőségű berendezések és anyagok
Összegzés a tisztasági festés Budapesten szolgáltatásunkról

Vegyük sorra a tényeket. Ön a fővárosban vagy annak környékén él és lakásfestésre készül , hiszen otthonában a falak színe már kifakult, elhasználódott és bepiszkolódott. Esetleg lakást vásárolt, örökölt és kiszeretné adni bérbe, de túl sok időt és pénzt jelenleg nem tud belefektetni a céljai eléréséhez.

Mi a teendő?Önnek tisztasági festés Budapesten szolgáltatásunkra van szüksége.

Ezzel a módszerrel pénzt és időt takaríthat meg, miközben a falai újra fénybe burkolóznak, és élettel töltik meg a szobát. Az otthona borongós, fakult érzete elszáll, újra otthonos és meleg érzés költözik be.

A tisztasági festéssel frissességet, tisztaságot varázsolunk a lakásába.Önnek csupán annyi a dolga, hogy felkeres minket az oldalon található elérhetőségen, a többit ránk bízhatja. Teljes körű, lelkiismeretes munkát végezve hagyjuk el otthonát, miután önnek már csak a mámorba ejtő végeredményt kell élveznie. Mi nem csak a tisztasági festéshez értünk, legyenszobafestéstapétázásvagymázolásmunkákról keressen bizalommal.

Feladataink nagy része néhány nap alatt elkészül. De mivel minden feladat más és más, ezért a festési munkák ideje is változó. Néhány dolog, ami befolyásolhatja a festési időt, pl. hány helyiséget kell festeni, milyen felületekre kell festeni, és hogy többször kell-e festeni. Munkánkat mindig a legjobb minőségben végezzük, ezért nem hozunk rossz döntéseket. Végül is ez adja a legjobb eredményt.

Ez többek között attól függ:
– melyik tipusu ajtó, sima vagy üveges
- hányszor kell festeni az ajtót gittelni,alapozni és zománcozni is kell
– mennyi ajtóról van szó normál vagy két szárnyú
Annak érdekében, hogy a legpontosabb árat kaphassa, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nem, nincsenek rejtett költségek. A tőlünk kapott ár egyben a végső ár is. A legnagyobb biztonságot nyújtja, ami végső soron a legnagyobb elégedettség.

A festési munkák ára munkánként nagyon eltérő lehet. A végső árra több különböző dolog is hatással van, pl. mennyit kell festeni, milyen felülettípusokra kell festeni, és hogy egyszer vagy többször kell festeni. Glettelni kell vagy üvegszövetet is kell ragasztani. Annak érdekében, hogy a legjobb árat kaphassa, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Igen, igen. 100%-ban fix árat kap, így tudja, mit tartalmaz és mennyibe kerül a festési munka. Néhány dolog, amely befolyásolja a végső árat, a falak vagy a mennyezet mérete, a felület típusa és az anyagválasztás. Ezek a dolgok feladatonként változnak, ezért a legjobb megoldás az, ha felkeressük és felmérjük a festendő felületet.
Mit mondanak boldog ügyfeleink!