Hétfő - Péntek : 07.00 - 18.00

Tapétázás előtt mindenképpen meg kell győződni arról, hogy a tapétázandó felület sima és pormentes, nem minden esetben de a makulatúra készítésére is sort kell keríteni.

A tapétázás nem egy egyszerű dolog, ezért ne bízza újoncra a munkát, hiszen ha az hibázik, akkor nincs arra lehetőség, hogy kijavítsa a hibát. Mi csakis jó minőségű anyagokkal és korszerű szerszámokkal dolgozunk, hiszen csak így lehet elérni a minőségi munkát.

Igényesek vagyunk ha munkáinkra kerül a sor, ezért minden tapétázás után 2 éves tartóssági garanciát is vállalunk, tehát tényleg érdemes megbízni bennünk.. A tapétázással a festésnél is több tervezési lehetőség áll rendelkezésére, mert a tapéták számos színben és minden elképzelhető mintában kaphatók. Gyakori tapéták például a faforgácsos, mintás, szatén, gyapjú és texturált tapéták.

Ha ez a választék nem elegendő Önnek, fotótapéták segítségével tetszőleges mintát készíthet. Még akkor sem szabad figyelmen kívül hagynia ezt az alternatívát, ha úgy gondolja, hogy saját munkájával megtakaríthat egy festőt, és ezáltal költségeket. Ha szakembert bíz meg, biztos lehet benne, hogy a tapétázási munkákat tisztán és biztonságosan végezték el.

Ez egyben kevesebb munkát is jelent.

A piacon megtalálható különböző típusú tapéták többek között:

A klasszikus papír tapéta. A papír tapéta kitágul, ha nedves lesz, ezért van szükség tapéta ragasztóra a hátoldalára. Ezután néhány percig pihennie kell, mielőtt készen áll a ragsztásra.

A papír anyaggal könnyű és viszonylag kellemes dolgozni, de mivel a falhoz ragad, kicsit több munka , ha egyszer el kell távolítani. Smart-Paper, amelyet "nem szőtt" vagy filc tapétának is neveznek. Ez a típus a legmodernebb, és egyben a legkönnyebben elkezdhető barkácsoló tapétaként. Szintetikus és nem nedvszívó filcanyagra nyomtatot, így nem kell megvárni, hogy kitáguljon, hanem egy szövetragasztóval közvetlenül a falra helyezhető.

Nem kell annyira óvatosnak lennie a sávok mérésével és vágásával. Így lényegesen egyszerűbb az újra levétel is, ha egyszer más mintát szeretnék a tapétán. Szőtt tapéta. A szőtt tapéta olyan, mint a hagyományos papírtapéta. Viszont valamivel vastagabb.

Ez a fajta tapéta nagyon robusztus, finom és durva szerkezetű és mintázatú is. Fotó tapéta. Ez a fajta tapéta, ahogy a neve is sugallja, a tapétára nyomtatott fotó. Ez lehet például egy erdő, a tengerre néző vagy egy városi terület. Ez a fajta tapéta személyességet és hangulatot kölcsönöz, és egy falat teljes műalkotássá alakíthat. A fentieken kívül létezik még " hab tapéta" , " vinil tapéta ", " 3D tapéta ", " velúr tapéta " stb.

tapétázás zugló
tapétázás 14.ker
tapétázás 15.ker
tapétázás 16.ker
tapétázás ujpalota
tapétázás buda
tapétázás sashalom
tapétázás mátyásföld
tapétázás panel lakás
tapétázás családi ház
tapétázás nappali
tapétázás gyerek szoba
tapétázás háló szoba
tapétázás nagy szoba
tapétázás kis szoba

Üvegszővet,fűrészporos vagy sima tapéta?

A digitális nyomtatásnak köszönhetően az Ön személyes fényképeiből és emlékeiből, vagy az interneten található számos sablon valamelyikéből bármilyen fényképet készíthetünk nem szőtt tapétára nyomtatva egyedi falfestmény elkészítéséhez.

A strukturált tapéták, mint a fűrészporos, üvegszövet vagy hab tapéta színekkel kombinálva igazi szemet gyönyörködtetőek lehetnek. Kifejezőek, hatékonyak és nagyon változatosak. A változatos felületek is meggyőzőek.

Ezáltal a felületek és azok érzése igazi élménnyé válik. Az elegánsan visszafogotttól az extravagánsig, biztosan talál valamit álmai otthona számára.