Több tervezési lehetőség áll rendelkezésére tapétázás Zugló területén.

A változatos tapéták is meggyőzőek. Ezáltal a felületek és azok érzése igazi élménnyé válik. Az elegánsan visszafogottól az extravagánsig, biztosan talál valamit álmai otthona számára.

tapétázás16.ker

Fontos,hogy a tapétázandó felület sima és pormentes legyen.

Tapétázási szolgáltatásaink között megtalálhatóak a szobák falainak, mennyezetének, tapétázása, valamint a régi tapéták eltávolítása és az újak felrakása.
Felkészültünk minden feladatra, legyen az egyszerű, mintázat nélküli tapéta, vagy bonyolult mintázatú, domborított tapéta felrakása.
Minden munka előtt alaposan felmérjük a helyszínt és az Ön igényeit, hogy a lehető legjobban tudjuk kielégíteni az Ön elvárásait. Emellett a tapétázás előtt olyan szolgáltatásokat is nyújtunk, mint a falak előkészítése és a falakat érintő javítások glettelése elvégzése, hogy Önnek ne kelljen külön szakembereket keresnie a munkálatok elvégzéséhez.
Így Ön egyszerűen és kényelmesen tudja megrendelni tőlünk a szobájának teljes felújítását, anélkül, hogy különféle szakemberekkel kellene összehangolni a munkálatokat.

Több éves tapétázói tapasztalatunknak köszönhetően tökéletesen tudjuk összehangolni a munkálatokat, hogy a lehető leggyorsabban elvégezhessük a munkát, anélkül, hogy az minőségét csökkentené.
Készséggel állunk rendelkezésére tanácsadással is, ha bizonytalan az új tapéta választásában, vagy bármilyen más kérdése merülne fel a tapétázás folyamatával kapcsolatban. Weboldalunkon megtalálhatóak referenciáink és áraink is, így Ön már előre tudja tervezni a tapétázás költségeit. Kérjük, nézzen körül oldalunkon , és ha bármilyen kérdése merülne fel, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot.

Képek

TAPÉTÁZÁS KÉPEI.

Tapétázás Budapesten

Tapétázás Budapesten

Tapétázás Zuglóban

Tapétázás Zuglóban

Teljes panel lakás tapétázása

Teljes panel lakás tapétázása

Zugló családi ház tapétázása

Zugló családi ház tapétázása

68 nm -es panel lakás tapétázása

68 nm -es panel lakás tapétázása

1.5 szobás panel lakás tapétázása

1.5 szobás panel lakás tapétázása

Nagypolgári lakás tapétázása

Nagypolgári lakás tapétázása

52 nm -es panel lakás tapétázása

52 nm -es panel lakás tapétázása

Nagypolgári lakás oldalfal tapétázása

Nagypolgári lakás oldalfal tapétázása

Családi ház  tapétázás

Családi ház tapétázás

Gyerek szoba poszter tapétázás

Gyerek szoba poszter tapétázás

Családi ház  poszter tapétázás

Családi ház poszter tapétázás

Zugló panel lakás poszter tapétázás

Zugló panel lakás poszter tapétázás

Tapétázás: papír tapéta, szőtt tapéta, fotó tapéta.

A klasszikus papír tapétázás.A papír tapéta kitágul, ha nedves lesz, ezért van szükség tapéta ragasztóra a hátoldalára. Ezután néhány percig pihennie kell, mielőtt készen áll a ragasztásra.

A papír anyaggal könnyű és viszonylag kellemes dolgozni, de mivel a falhoz ragad, kicsit több munka , ha egyszer el kell távolítani.
Filc tapétázás.Ez a típus a legmodernebb, és egyben a legkönnyebben elkezdhető barkácsoló tapétaként. Szintetikus és nem nedvszívó filcanyagra nyomtatot, így nem kell megvárni, hogy kitáguljon, hanem egy szövetragasztóval közvetlenül a falra helyezhető.

Nem kell annyira óvatosnak lennie a sávok mérésével és vágásával. Így lényegesen egyszerűbb az újra levétel is, ha egyszer más mintát szeretnék a tapétán.
Szőtt tapétázás.A szőtt tapéta olyan, mint a hagyományos papírtapéta. Viszont valamivel vastagabb.

Ez a fajta tapéta nagyon robusztus, finom és durva szerkezetű és mintázatú is.
Fotó tapétázás.Ez a fajta tapéta, ahogy a neve is sugallja, a tapétára nyomtatott fotó. Ez lehet például egy erdő, a tengerre néző vagy egy városi terület. Ez a fajta tapéta személyességet és hangulatot kölcsönöz, és egy falat teljes műalkotássá alakíthat. A fentieken kívül létezik még " hab , " vinil ", " 3D ", " velúr " stb.

Űvegszővet ,fűrészporos vagy sima tapétázás?

A digitális nyomtatásnak köszönhetően az Ön személyes fényképeiből és emlékeiből, vagy az interneten található számos sablon valamelyikéből bármilyen fényképet készíthetünk nem szőtt tapétára nyomtatva egyedi falfestmény elkészítéséhez.

A strukturált tapéták,mint a fűrészporos, üvegszövet vagy hab tapéta színekkel kombinálva igaziszemet gyönyörködtetőek lehetnek.Kifejezőek, hatékonyak és nagyon változatosak. A változatos felületek is meggyőzőek.

Ezáltal a felületek és azok érzése igazi élménnyé válik. Az elegánsan visszafogottól az extravagánsig, biztosan talál valamit álmai otthona számára.