A gyors tisztasági festés expressz festés akár másnapra elkészül.

A festés segítségével az épület újra vonzóbbá, igényesebbé válik, és a benne élőknek, dolgozóknak is több örömet és kényelmet biztosít. A legtöbb esetben a tisztasági festésre akkor van szükség, ha az épületet már régóta nem festették, vagy ha az épületben a fal elkezdett elszíneződni, vagy elhasználódni. A tisztasági festés egyik nagy előnye, hogy gyorsan elvégezhető. Az expressz festés, amely már másnapra elkészül, az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált. Az expressz festés során a szakemberek gyorsan, de alaposan dolgoznak, hogy minél előbb elkészüljenek a festéssel, és az épület újra használható legyen.

Tisztasági festés Zugló

Ha fontos, hogy az épület minél előbb használható legyen, akkor az expressz tisztasági festés a jó választás

A tisztasági festés folyamata általában a következő lépésekből áll:

Felkészülés: Az első lépés a felkészülés, ami azt jelenti, hogy az ingatlant alaposan fel kell készíteni a festésre. Bútorokat és az aljzatot teljes mértékben letakarjuk, szegélyeket ablakokat és ajtókat ki ragasztjuk maszkoló szallagal.Kapcsolókat leszereljük és minden olyat tárgyat aminek az eltávolitása egyszerű.
Alap munkálatok:A régi festéket megvizsgáljuk és ahol hibát találunk kijavitjuk, hogy a felület repedésektől apró vagy nagyobb lyukaktól mentes legyen.
Festékválasztás: A festékválasztás a következő lépés, itt fontos, hogy olyan festéket használjunk, megfelel az épület általános jellemzőinek .
Festés: A tisztasági festés , amelyet általában szakemberek végeznek, eszközöket használva és technikákat a falak, mennyezetek festésére.
Száradás és utómunkálatok: A festés után az épületet megfelelően szellőztetni kell, hogy a festék száradásakor keletkező szagokat eltávolíthassuk. Utómunkálatokra szükség lehet, a kapcsolók és minden olyan tárgyak vissza szerelésére amit festés előtt leszereltünk.
Ellenőrzés : A festési munkálatok befejezése után az ingatlant alaposan át kell nézni, hogy biztosak legyünk benne, hogy minden rendben van, és hogy a festés minőségi munkát tükröz.
Végső takaritás: A festési munkálatok befejezése után a festők takaró fóliákat és a maszkoló szallagokat össze szedik és össze takaritanak , hogy minden rendben legyen a tulajdonos számára.

A tisztasági festés (vagy más néven "karbantartó festés") olyan festési munka, amelynek célja a lakás, ház belső felületeinek karbantartása .

Egy tisztasági festés általában 2-3 évente történik. A festés gyakorisága függ a felhasznált festék minőségétől, az épület anyagától, valamint a környezeti tényezőktől és az igénybevételtől. A rendszeres festés segít megelőzni a károsodást és a rossz állapotot, ami jelentősen csökkentheti a későbbi javítási költségeket.

Miért érdemes minket választani a gyors tisztasági festés elvégzéséhez ?

Szervezés:Mivel egy átlagos tisztasági festés 2-3 napig tart igy elég könnyen meg tudjuk szervezni a festés gyors vagy expressz kezdését ha sürget az idő beköltözés vagy kiköltözés vagy az új bérlő számára.
Tapasztalat: Tapasztalattal rendelkezünk a tisztasági festés elvégzésében, és minden esetben alaposan felkészülünk a munkára.
Minőségi anyagok: jó minőségű festéket használunk , hogy a felületek szépek és tartósak legyenek.
Pontosság és időben való érkezés : A munkánkat pontosan gyorsan és időben végezzük el
Garancia: a munkánkra garanciát adunk, hogy biztosítsuk a megrendelő elégedettségét.
Ha megfelelő minőségű munkát szeretne, és biztosítani szeretné, hogy a felületek hosszú ideig jól nézzenek ki, akkor érdemes minket választani a tisztasági festés elvégzéséhez.