Hétfő - Péntek : 07.00 - 18.00
Tisztasági festés Budapesten
Klasszikus tisztasági

festés

Mit kell festeni?

Amikor felveszi a kapcsolatot festőcégével , hogy professzionális festési munkára kérjen ajánlatot, számos dolog biztosíthatja, hogy olyan ajánlatot kapjon, amely elsősorban az Ön kívánságait és igényeit kielégíti, de jó árat is biztosít.

A tisztasági-festés-budapesten.hu sok éves tapasztalattal rendelkezünk magán- és üzleti festési munkák terén. Az Ön ajánlata elsősorban attól függ, hogy mit kell festeni.

Otthonában bent, vagy kívülről kell festeni ? A falait és mennyezetét kell festeni - vagyis klasszikus tisztasági festési feladat -, vagy inkább az ajtók vagy a fürdőszoba festése a feladat ? Az Ön ára befolyásolja, hogy az otthon mely helyiségeit vagy területeit kell kifesteni, pl. az anyaghasználattal, a várható munkaidővel stb.

Mennyit kell festeni?

Minél több helyiségben kell festeni, annál több munkaidő is megy a feladatra. De lehet spórolni , ha pl. több festési feladattal rendelkezik, amelyeket egyszerre lehet összehangolni és elvégezni. Így egy teljes ajánlatot kap a festési munkákra.

Szükséges glettelni vagy üvegszövetet ragasztani?

Ha a falak egyenetlenek vagy sérültek, jó ötlet lehet a falakat glettelni , majd ezt követően üvegszövetet ragasztani . Egyöntetűbb felületet hoz létre, amely megkönnyíti a festési munkát, ugyanakkor szebb és tartósabb eredményt ad. Ez az előkészítés gyakran megéri befektetést, de beszéljen festőcégével, hogy közösen felmérhessék az igényt.

Klasszikus fehér legyen, vagy más szín?

A fehér a legklasszikusabb szín az otthonokban. Ezért természetes, hogy festéskor azonos színű frissítőt válasszunk. Választhatunk azonban más - és feltűnőbb - színeket vagy árnyalatokat is. Ez azonban azt jelenti, hogy az Ön festési ajánlata valószínűleg kicsit más lesz, de érdemes megfontolni más szint is.