Tisztasági festés 14.kerület Zugló

A falszínek segítségével sokat változtathat egy szobában . Legyen szó arról, hogy a helyiség nagyobbnak, szélesebbnek vagy szűkebbnek tűnjön. Sokféle lehetőség kínálkozik, és ha foglalkozik az üggyel, hamar rájön, hogy nem kell mindig új bútornak vagy dekorációnak lennie, sokszor elég egy színes fal is. Persze sokaknak nem csak a szoba hatása a lényeg, hanem az is, hogy mit sugároz a szoba. Így a megfelelő színnel bizonyos hatásokat hozhat létre. Hogy Ön is a megfelelő falszínben láthassa otthonát, kerese fel tisztasági festés szolgáltatását 14.kerület Zugló területén.

Tisztasági festés Zugló

Milyen falszín melyik szobába?

Általánosságban elmondható, hogy az emberek azt mondják, hogy a világos falszínek nagyobbá és nyitottabbá teszik a helyiséget, míg a sötét falak általában kisebbé teszik a helyiséget. Az emberek általában a világos, barátságos és nyitott lakótereket részesítik előnyben, így például a hálószobában kicsit sötétebbre festhetjük a falakat.

De gyakran csak arról van szó, hogy ügyesen kell hangsúlyt fektetni, vagy felpezsdíteni a lakást. Ezután színesebb színekkel dolgozhat.

Egy helyiségben azonban maximum 2 különböző színt érdemes festeni, különben gyorsan túlságosan nyugtalanná válik a dolog. Persze ez mindig attól függ, hogy mit akar elérni a festéssel. Csak jól nézzen ki, vagy talán a hangulatra is legyen hatással.

Kék falszínek és hatásuk nyugalom, higgadtság:

A Kék szin: küzd a stressz ellen, egyensúlyt biztosít és segít elaludni. Ez a szín képes csökkenteni a vérnyomást, így nyugtatóan hat ránk.
A kék szín pozitív hatással van a fizikai, pszichés és viselkedési mintákra.
Kiegyensúlyozottá válik a napi rutinunk általa.

Ideális hálószobákba és gyerekszobákba.
Természetesen számtalan szín és keverési arány létezik. Mint mindig, ez végső soron ízlés dolga, de a fal megfelelő színével befolyásolhatja a hangulatot, így például jobban alszik, vagy termelékenyebben dolgozik.

Természetesen most egy ilyen bézs árnyalat nem felel meg minden ízlésnek. Szerencsére vannak más nagyszerű színek is, amelyek nagyon divatosak. A semleges szürke például puha és modern megjelenést kölcsönöz. De a kék finom árnyalata is nyugalmat és koncentrációt sugároz.