Tisztasági festés 14.kerület Zugló Narancs falszínek.

A színek szintén nem elhanyagolható szerepet játszanak a helyiség méretének érzékelésében. Általánosságban elmondható, hogy minél intenzívebb és erősebb a szín, annál jobban megragadja a tekintetet, és annál kisebbnek tűnik a szoba. A világos, pasztell árnyalatok viszont kinyitják a szobát, és nagyobbnak tűnnek. Hogy Ön is a megfelelő falszínben láthassa otthonát, kerese fel tisztasági festés szolgáltatását 14.kerület Zugló területén.

Tisztasági festés Zugló

Tervezze újra a szobákat

A nappali kialakításához szinte korlátlan a szín- és árnyalatválaszték, ami egyáltalán nem könnyíti meg a tökéletes szín kiválasztását a különböző helyiségekhez. Ezért sokan azt a színt választják, amelyik a legjobban tetszik nekik.

De a kedvenc színe nem mindig a legjobb választás a belső térben. Mert a színek hatással vannak – és mindenekelőtt a pszichénkre. Befolyásolják közérzetünket a szobában, hangulatjavító hatásúak - vagy a hangulatunkra is negatívan hatnak.

Narancs falszínek és hatásuk lelkesedés, melegség:

A Narancs szin: Elősegíti a társaságkedvelőt és az étvágyat, ezért különösen alkalmas az étkezőben. Az erősebb színek viszont természetesen nem hiányozhatnak. Lehetővé teszik, hogy optimistán tekintsünk a jövőbe.

Az élénk színek retro árnyalataival visszahozzák a '70-es éveket. Persze, mint mindig, ez is ízlés dolga, bár azt kell mondjam, hogy megfelelő díszítéssel nagyon jól mutathat.

A konyhában például egyes családok szeretnek egy kicsit színesebbek lenni, elvégre a jó ételek és a hangulatos légkör azonnal jó hangulatot hoz. Valószínűleg a leghatékonyabb színek, térhatásukban is a vörös és a narancs.

A tüzes színek felkeltik figyelmünket és aktivizáló impulzusokat adnak. A nappaliban – leginkább kiemelő színként használható – a színek melegséget és biztonságot közvetítenek, és kommunikációra hívó helyiségekben is használhatók. És: Mind a piros, mind a narancssárga étvágygerjesztőnek számít, ezért konyhába, étkezőbe mindenképpen ajánlott. A hálószobában viszont érdemesebb nélküle!