Tisztasági festés 14.kerület Zugló Piros falszínek.

Érdemes tehát mindig tudatosan újra átgondolni a lakóterek színválasztását, és az alábbi tényezőket figyelembe venni: – Mi a festendő tér funkciója, és kik használják elsősorban? – Mekkora a szoba, és csatlakozik-e más színű helyiségekhez? – Mennyi napfény esik az egyes helyiségekbe? Hogy Ön is a megfelelő falszínben láthassa otthonát, kerese fel tisztasági festés szolgáltatását 14.kerület Zugló területén.

Tisztasági festés Zugló

Színkontraszt megengedett

Általában a többszínű kontraszt megengedett a falak festésekor. Amit korábban egymással ütközőnek tartottak, vagyis az azonos alapszín árnyalatai, az ma már hatékony térhatást ér el. A színkörben egymással ellentétes színeket a modern belsőépítészetben is gyakran kombinálják.

A szakértők tudják: a fény és a szín a két kulcstényező, amely ebben szerepet játszik. Nem ok nélkül alkalmazzák a fényterápiát vagy a fényzuhanyzást depresszív hangulatok esetén és téli depresszió ellen. Ez kifejezetten serkenti a szerotonin boldogsághormon fokozott termelését.

Piros falszínek és hatásuk

A Piros szin: Serkentő, melegítő és energizáló hatása van. A piros szín energiát ad. A piros szín képes megnövelni az étvágyat. Ezért a falak vörös festékkel történő tervezésekor csak szelektíven dolgozzon. Mind a piros, mind a narancssárga étvágygerjesztőnek számít, ezért konyhába, étkezőbe mindenképpen ajánlott. Ahálószobában viszont érdemesebb nélküle!