Tisztasági festés 14.kerület Zugló Sárga falszínek.

Hasonlóképpen a fényterápia is olyan színekre támaszkodik, amelyeket pszichénk és testünk a színpszichológia tanítása szerint különösen pozitívnak és hangulatjavítónak érzékel. A hangulatjavítók listájának élén természetesen az a szín áll, amit automatikusan a fényerővel és a napfénnyel társítunk: a sárga! Hogy Ön is a megfelelő falszínben láthassa otthonát, kerese fel tisztasági festés szolgáltatását 14.kerület Zugló területén.

Tisztasági festés Zugló

Olyan fényes, mint a nap!

A sárga meleg és napos. A borongós hangulatot és a melankolikus gondolatokat sárga fénnyel lehet kompenzálni. Közvetett sárga fényen keresztül is, vagyis a falak sárgára vagy sárgára festett függönyök formájában, amelyek visszaverik a rájuk eső napfényt.

A depresszív hangulatok, depresszió vagy belső feszültség esetén alkalmazott színterápia mellett a sárga az elme számára is jótékony hatású - a kreativitás, a tanulási vágy vagy a koncentrálóképesség növelésére. Sok jó ok arra, hogy sárgát vigyen be nappalijába, dolgozószobájába . A sárga falú szobák barátságos légkört sugároznak. Azt mondják, hogy a sárga tónusok fokozzák az agy aktiválódását is.

Sárga falszínek és hatásuk melegség, optimizmus:

A depresszív hangulatok, depresszió vagy belső feszültség esetén alkalmazott színterápia mellett a sárga az elme számára is jótékony hatású - a kreativitás, a tanulási vágy vagy a koncentrálóképesség növelésére.