Tisztasági festés 15.kerület Rákospalota, Újpalota .

Tisztasági festés szolgáltatás 15.kerület Rákospalota, Pestújhely és Újpalota területén ingyenes kiszállással elérhető. Több mint 30 éve foglalkozom szobafestéssel. Önnek csupán annyi a dolga, hogy felkeres minket az oldalon található elérhetőségen, a többit ránk bízhatja. Lépjen kapcsolatba velünk kötelezettség nélkül . A mai nap a Tisztasági festésről szól!

Tisztasági festés Zugló

Tisztasági festéshez adok tippeket és trükköket, különösen kezdőknek

Az első tippem a Tisztasági festéssel kapcsolatban már az elején nagyon fontos. A megfelelő falszín kiválasztása. Az egyik munkámon a megrendelő fehér mennyezetet kívánt a nappaliban és a gyerekszobában.

A fehér festéknél mindig a jobb minőségűt válasszuk mert nem mindegy hogy a tisztasági festést egyszer vagy kétszer kell kivitelezni. A falszin kiválasztása fontos lehet fehér vagy a ncs szinkártyából választható több mint 200 szin.

A tisztasági festés megfelelő eszközök henger és ecset!

Kérjük, vegyen egy üres ovális vödröt a festékhez, ha még nem rendelkezik vele . Félig teli vödörből könnyebb festeni. Ez nagyban megkönnyíti a munkát. Tisztasági festéshez festéklehúzó rácsot ajánlom , főleg kezdőknek . Én személy szerint nem nagyon használok rácsot, de mindenki máshogy csinálja és ez végül is csak gyakorlás kérdése.

Helyes tisztasági festési stílus

Először fessük ki a sarkokat széleket ecsettel. Miután végigfestettük a falat, fogunk egy kishengert , és egyszer átfestjük, hogy eltünjön az ecsetvonás. Aztán fogjuk a nagy hengert és kifestjük a területet . A saroknál kezdjük, és felülről lefelé teljesen áthúzúk.

Tehát nem vad oda-vissza gurigázás, hanem szépen és egyenletesen padlótól a mennyezetig. Látni fogja, hogy ezzel a festési stílussal a falfestés csodálatosan működik nyomás nélkül.

Falfestéskor gyorsan észreveszi, hogy időről időre kevesebb festék kerül a hengerre. Rossz lenne nagy nyomással "kipréselni" az utolsó festékcseppet a hengerből. A szakember megáll,és újból be kell mártani a festékbe.

Ezt az eljárást addig ismételjük, amíg a falat készre nem festjük. Ezek voltak a tippjeim és trükkjeim kezdőknek,tisztasági festéshez.