Tisztasági festés 16.kerület Sashalom, Mátyásföld .

A szín ízlés dolga, falakat festhet bárki … legalábbis néha ezt mondják. Ismeri valaki ezt a helyzetet? Rendszeresen elismerik, hogy a Tisztasági festés nem olyan egyszerű, és akkor csörög a telefonom. Tisztasági festés szolgáltatás 16.kerület Sashalom, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Árpádföld területén elérhető. Hogy ne így legyen a vége, szeretnék pár tippet adni, amivel sikeres lesz a tisztasági festés. Csak a megfelelő eszközre, az én utasításaimra és egy csipet készségre van szüksége.

Tisztasági festés Zugló

Előkészületek Tisztasági festéshez

Mielőtt bátran megragadná a festőhengert, tennünk kell néhány előkészületet. Azt tanácsolom, hogy ezt lelkiismeretesen tegye meg. Nézze meg alaposan a festendő helyet. A kisebb tárgyakat célszerű átvinni egy másik helyiségbe a festési munkákhoz, és a nehéz bútorokat le lehet takarni. Ehhez használjon festő fóliát .

Most, hogy mindent letakartunk, ideje előkészíteni a falat. A festendő falaknak pormentesnek kell lenniük . Célszerű jó festéket használni, de ez is csak pormentes felületen tapad. A sérült területek , például a kis lyukak töltőanyaggal javíthatók. És a tisztasági festés előkészületei megtörténtek.

Kezdjük el a tisztasági festést.

Most kezdjük el festeni . Nyissa ki a festékes vödröt , és fakeverővel jól keverje össze a festéket. A festék keverése fontos lépés. Főleg ha sötét árnyalatot választott .

Itt nagyon fontos, hogy jól keverjük fel a színt, mert a sötét színű pigmenteknek egyenletesen kell eloszlaniuk. Jobb festési eredményt érhet el, ha a hengerhez festék lehúzó rácsot használ. Ily módon egyenletes festék réteget érhet el . Tudom, hogy a szakemberek szeretnek lehúzó rács nélkül meglenni, de ez sok gyakorlást igényel.

Mennyezet tisztasági festése

Először fessük ki a sarkokat széleket ecsettel. Ha egy egész szobát szeretne kifesteni , kezdje a mennyezettel

Először is vegyen egy ecsetett , és fesse le a mennyezet széleit. Miután lefestette a szélét,jöhet a nagy festő henger.

Nagy mennyezet tisztasági festésekor célszerű gondolatban 3 vagy 4 részre osztani a területet. Ez egy rendszert ad, és területről területre halad előre. A mennyezet festéséhez használja a festőhengert, és általában egy teleszkópos rudat hosszabbítóként.

A teleszkópos rúddal mint hosszabbítóval történő festés ergonomikusabb és könnyebben kezelhető. A festés alapszabálya: festékcsíkról csíkra nedves a nedvesre. Ez azt jelenti, hogy a festék egyenletesen kerül felhordásra, mielőtt az első festett csíkok megszáradnának. Itt különösen hasznos a jó tervezés. Most jött el az igazság pillanata. Távolítsa el a maszkoló szalagot, amíg a festék még nedves.