Hétfő - Péntek : 07.00 - 18.00

Szobafestés árak eltérőek!

Szabó István 29 éves tapasztalattal rendelkezik, és Budapest egész területén kedvező áron vállal szobafestést. Lényegtelen, hogy a fal színe lime zöld vagy kobaltkék, arra törekszünk, hogy a munka végeztével a fal gyönyörű és egységes legyen.

Minden elvégzett festés, szobafestés munkára 2 év tartóssági garanciát vállalunk. Mi csakis minőségi anyagokkal dolgozunk, ez pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy minőségi munkát végezzünk Ezek mellett a munkafázisok betartására is odafigyelnek.

szobafestés zugló
szobafestés 14.ker
szobafestés 15.ker
szobafestés 16.ker
szobafestés panel lakás
szobafestés nappali
Tisztasági festés zugló
Tisztasági festés panel lakás
Tisztasági festés 14.ker
Tisztasági festés sashalom
Tisztasági festés mátyásföld
Tisztasági festés nappali
Tisztasági festés családi ház
Tisztasági festés konyha
Tisztasági festés 14.ker

Szobafestés: végtelen lehetőségek falakra, mennyezetekre !A festő nem korlátozza magát a belsőépítészetre.

Festékekkel vagy tapétákkal számos egyéni lehetőség kínálkozik arra, hogy festéssel szebbé varázsolja otthonát. A szobafestés és tapétázás a tipikus saját festési munkák közé tartozik, a festés költségeinek megtakarítása érdekében .

Ha ez a választék nem elegendő Önnek, fotótapéták segítségével tetszőleges mintát készíthet.

Ennek ellenére érdemes szakemberhez fordulni. A tapasztalt festő jó, gyors és tiszta munkát végez, különösen akkor, ha nehezebb szobafestési munkákról van szó, mint például ajtók, ablakok vagy mennyezetek festése. Még ha dohányzólakás felújításáról vagy az ingatlan tűzvédelmi bevonattal történő védelméről van szó , a festő az Ön oldalán áll tanácsokkal és akciókkal.

A festő a homlokzaton is megmutatja tudásának teljes skáláját. Ez nem korlátozódik a homlokzat festésére vagy a stukkós díszítésre - a szobafestő homlokzatfelújításokat is végez, műemlékvédelmi feladatokat is vállal.

A dohányzó lakásának felújítása nem csak igényesebb, de gyakrabban szükséges is, mint a nemdohányzó házak falfestése.

Ennek oka egyrészt a falakon és a mennyezeten lévő sárgaság, amit a nikotinos bevonat okoz, másrészt a kellemetlen szag is. Mert a cigarettafüst megtapad, és nehéz megszabadulni tőle.

A falak és a mennyezet sárgás elszíneződését a dohányosok speciális nikotin elleni festékkel akadályozhatják meg.

Hogy a következő felújítás tovább várjon és nyugodtabb legyen. Ha kültéri festésről van szó, a védelem és a karbantartás a legfontosabb, mert az időjárás elleni védelem is növeli ingatlana értékét.

A képzett festő kínálata a bel- és kültéri penészmentesítéstől a falazat szárításáig és a hőszigetelésig terjed. Egy hozzáértő festő az Ön kívánságai szerint tervezi meg belső tereit, és minden helyiséget teljesen új megvilágításba helyez, új mintákkal, színekkel és szerkezetekkel. Természetesen a munka nagy részét saját maga is elvégezheti . De egy igazi szobafestő a tapasztalatának köszönhetően gyorsabb, tisztán, megbízhatóan dolgozik minden körülmények között.

A szakember által végzett szobafestés felkelti a figyelmet és kifizetődik.A szobafestő minden trükköt ismer, hogy tisztán és gyorsan tudjon dolgozni.

Gondosan gondolja át, hogyan fog kinézni a szoba az átfestés után, elvégre szeretne sokáig elégedett lenni az eredménnyel. Lehet, hogy nem akarja kifesteni az egész szobát, csak a mennyezetet .

Minden falat külön- külön is festhet , különböző változatokban – a lehetséges kombinációk végtelenek. Ha kétségei vannak, ne habozzon, kérjen tanácsot egy profi festőtől.

Sok éves festői szakmai tapasztalatának köszönhetően pontosan tudja, hogy mely színek harmonizálnak egymással, melyik helyiség milyen anyagot igényel. Ha ki szeretné festeni a konyhát vagy a fürdőszobát, érdemes megfontolni, hogy ezek a helyiségek az intenzív használat miatt speciális festékréteget igényelnek.

Első pillantásra egy profi festő drágának tűnhet Maga a festés valójában nagyon egyszerűnek tűnik, de nem az. Számos dolgot figyelembe kell venni, hogy a falon is kielégítő legyen az eredmény. Főleg, ha aprólékos munkáról van szó, nem szabad szakember segítségét nélkülözni. Sűrget a határidő,ki vagy a beköltözés nem probléma Teljes körű, lelkiismeretes munkát végezve hagyjuk el otthonát a határidők pontos betartásával.

A belső szobafestés színeinek nagy jelentősége van a hangulatra és a helyiség érzése szempontjából.

A feng shui és a színpszichológia alapján itt van néhány tipp. A bejárat rész festése Ez az első szoba a házban, és általában nem marad itt sokáig. Ezért van értelme olyan színekkel dolgozni, amelyek energiát, erőt és hangulatot adnak.

Hálószoba festése Olyan hely, ahol pihenésre vágyik. A sötét tónusok különösen jól működnek itt. Itt nyugodtan válasszon mélykék vagy szürkésbarna árnyalatot. Ha tapétát választ, ajánlhatunk valami kis színkülönbséget és nyugodt mintát, például csíkokat . Végül ne válasszon vöröses színeket olyan helyiségekben, ahol pihenésre van szüksége! Még akkor sem, ha lányszoba

Az iroda festés A kreativitást és az összpontosítást szolgálja. Itt a sárga fenséges választás, állítólag növeli a koncentrációt és mosolyt csal az arcára. Válasszon valami erős színt.

A nappali festése Olyan tér, ahol tevékenység és kikapcsolódás egyaránt zajlik. Ezért egyensúlyoznia kell a bútorok, és a színek között, amelyek mindkettőt kínálják. Válasszon például egy sötét tónusú mintás tapétát, vagy egy egyszerű tapétát vagy erős színeket.

Konyha-étkező festése Fokozatosan a ház szíve lett. Ezért olyat válasszon, ami nem okoz stresszt. A sötét színek narancssárgával vagy zölddel állítólag javítják az étvágyat és serkentik a szociális tulajdonságokat.