Hétfő - Péntek : 07.00 - 18.00

Mázolás Budapest környékén elérhető tehát pénztárcakímélő áron csakis a tisztasagi-festes-budapesten.hu weboldalon.

A mázolási munkák tartalmazzák a csiszolást, a gittelést, az alapmázolást, a lakgittelést, illetve a zománcozást is. A mázolt felület tehát egységes lesz akár selyemfényű, matt, illetve magas fényben is.

A legtöbb szakember csak a tisztasági festéshez ért, mi viszont a nagyon magas minőségű mázolást is el tudjuk végezni. A munkálatokba bele tartozik a csiszolás, gittelés, alapmázolás, lakkgittelés és a zománcozás is.

szobafestés zugló
szobafestés 14.ker
szobafestés 15.ker
szobafestés 16.ker
szobafestés panel lakás

Még a meglehetősen egyszerű helyiségekben is egy színes ajtó teljesen új térérzetet teremt.

Még a meglehetősen egyszerű helyiségekben is egy színes ajtó teljesen új térérzetet teremt. A tényleges fedőréteg felhordása előtt először le kell festeni az ajtókat alapozó festékkel.

A teljes száradás után ezt óvatosan megcsiszoljuk, majd a második réteg zománc festék következik. Az ajtók sarkait és széleit legjobban ecsettel lehet be kenni , a felületeket hengerelni.

Egy profi festőmester pontosan tudja, mire kell ügyelnie az ajtófestésnél. Sok éves tapasztalata alapján ismeri a munka minden lépését, és biztos lehet benne, hogy pozitív lesz az eredmény.

Ajtók festése mázolása: hozzáillő festék. Megfelelő munkalépések

Az ajtók festése /mázolása/egyszerű vagy bonyolultabb feladat attól függően, hogy milyen tipusú ajtót festünk. Az alapfolyamat mindig hasonló, de egyes ajtók alaposabb munkát igényelnek.

A legegyszerűbb munka, ha olyan ajtókat szeretne festeni, amelyeknek sima, dísztelen felülete van fából vagy műanyagból. Bármilyen dísz megnehezíti az ajtólakkozással végzett munkát, mert nehezebbé válik a lakk egyenletes felhordása.

Ha üvegbetétes ajtóról van szó, akkor az üveget maszkolni kell, és körül kell festeni. A megfelelő festékek további tulajdonságai a festék fényessége (matt, selyemfényű, vagy magasfényű lehetséges).

Alternatív megoldás a lazúr de csak natúr festetlen fánál használható, amely jobban láthatóvá teszi a fa természetes erezetét. Ha bővebben szeretne olvasni mázolási munkákról nézze meg másik honlapunkat is.

Ablakok ajtók festése.A fa ablakok több karbantartást igényelnek, mivel rendszeresen festeni kell őket.

Ha először a festék tönkremegy, akkor a faanyag is tönkremegy, ha nem kezelik. Ha a festék nem védi kellőképpen a fát, a fa nedves lesz, a rothadás és a gomba tönkreteheti az ablakot.

Az ablakokkal, mint sok minden mással, a legjobb megelőzni. Ha a festék először hámlani kezd, a munka igényesebbé válik, a festéket le kell csiszolni, és a festés megkezdése előtt alapozóval kell ellátni. Másrészt, ha megakadályozza és le festi, mielőtt a festék elkezd leválni, egyszerűen le kell mosni az ablak körüli fát egy alaptisztítóval.

Ezután matitsa a régi festéket egy darab finom csiszolópapírral, és porolja le a faanyagot, majd festheti az ablakokat. Javasoljuk, hogy egy vastag réteg helyett két vékony festékréteget adjon a faanyagnak, az egyes rétegek között hagyja a festéket egy napig száradni, ne feledje, hogy az ablakokat nem szabad becsukni, amíg a festék meg nem szárad.

Jó tipp az ablakkeretek levétele és minél több vasalat eltávolítása, akkor gyorsabb a festés és lehet a vasalat alá festeni. Fontos, hogy ne fessen le tömítőcsíkokat, konzolokat, valamint garancia- és gyártási címkéket. Nagyon sok munkának hangzik, de fontos az ablakok ajtók festése, és a munka végeztével még évekig élvezheti a szép és egészséges ablakokat. Nincs ökölszabály arra vonatkozóan, hogy milyen gyakran kell festeni az ablakokat, ez az ablak helyétől függ.