Hétfő - Péntek : 07.00 - 18.00
Tisztasági festés Budapesten
Rendkívül kopásállóak,

és egyben rugalmasak.

Latex festék
konyhában ,
fürdőszobában,
lépcsőházban

Szobafestés latex festékkel jó választás, ha a falak vagy a mennyezetek erős kopásnak vannak kitéve. Ha kisebb gyermekei vannak, azt javaslom, hogy használjon latex festéket a folyosón.

Rendszeresen megesik, hogy a gyerekek végigsimítják a kezüket a falon. Ez teljesen normális, de idővel csúnya nyomokat hagy maga után. A latex festék pontosan ilyen esetekben mutatja meg erősségeit, mert könnyen lemosható.

Ezért érdemes a falakat latexfestékkel festeni a lépcsőházban vagy a konyhában is. A latex festékek nagyszerű tulajdonsággal rendelkeznek a fal lélegzését nem gátolja, és így kellemes beltéri klímát biztosít.

Szobafestés latex festékkel jó választás, konyhában ,fürdőszobában,lépcsőházban. Balesetek történnek a mindennapi életben, de vannak könnyen kezelhető megoldások, amelyek nagyon jól néznek ki, és ezt latex festéknek hívják. Kiváló példa erre a paradicsomszósz fröccsenése,vagy kávé folt ami hosszú távon aligha kerülhető el. Ha ezután a falat latex festékkel festik, könnyen lemosható, és a probléma feledésbe merül. Ha latexfesték használatán gondolkodik a fürdőszobában, szánjon rá időt és kérjen átfogó tanácsot.

Szobafestés
latex festékkel-
előnyei
és hátrányai

A latexfesték előnyei

Kezdjük mindjárt a latex festékek legnagyobb előnyével. Rendkívül kopásállóak, és egyben rugalmasak.

Emiatt a különösen erősen igénybe vett falakhoz latexfestéket érdemes használni. Ugyanakkor a latex festék légáteresztő, és lehetővé teszi a falak lélegzését. Ez nem csak az egészséges beltéri klímához, hanem a penészesedés megakadályozásához is fontos.

A latex festék hátrányai

Minden éremnek van két oldala, és ez itt a helyzet. Tudni kell, hogy a latex festéket normál diszperziós festékkel nem lehet átfesteni. Alapszabály, hogy minél fényesebb a festék, annál nehezebb eltávolítani. A latex festék eltávolításához le kell csiszolni, vagy tapadóhidal kell kezelni hogy utána újra lehessen festeni a falat.