Tisztasági festés ha a felület jó állapotban van és csak minimális javitásokat igényel.

Apró szőg lyukak eltüntetése hajszálrepedések kijavitása.Tisztasági festésnél a régi struktura megládszódhat! Nem csak fehér festékkel lehet tisztasági festést kivitelezni hanem bármilyen szinnel is lehet festeni.

Tisztasági festés Zugló

Mire ügyeljünk ?

Várakozással telve nekiállunk a tisztasági festésnek. Az igazság sokszor csak a festék megszáradása után derül ki, a falon ugyanis csíkok lehetnek, vagy helyenként még átlátszik a régi festés. Ezeknek és más hiányosságoknak sokféle oka lehet. Ha megfelelően szeretne festeni, használjon jó falfestéket és sajátítsa el az ideális technikát.Mit kell figyelembe venni?

A következő útmutató a legjobb tippeket tartalmazza. Sajnos itt történnek szerencsétlenségek. Ha például nem fed megfelelően vagy egyenetlenül kerül felhordásra. De ennek nem feltétlenül kell így lennie, mert ha tudja, mire kell figyelni, elkerülheti a hibákat, vagy akár gyorsan kijavíthatja a hibákat.

Kerülje el a hibákat .

Az olcsó festék vásárlása nagy hibának bizonyulhat, mivel általában nem fed jól. Ezért több festékre van szükség. Ez viszont növeli a munka mennyiségét,és a festés árát is. Egy réteg festés általában nem elég. Ha a festék jó minőségű, általában egy réteg elegendő. Ráadásul az olcsó festéknek nincs szép ragyogó fehér szine. A jó falfestés mellett az alap optimális előkészítése is meghatározó szerepet játszik. A festék egyenletes felhordása érdekében elengedhetetlen apró javitások kivitelezése. A tisztasági festéskor fontos a helyes technika elsajátítása. Természetesen be kell tartani a gyártónak a termékre vonatkozó információit és a száradási időket. A tisztasági festésnél a legfontosabb alap és a jó minőségű festék. Munkát és időt takarít meg, és általában jobban is néz ki. A falak vagy a mennyezet állapota egy másik döntő szempont: azonnal elkezdhető-e a festés, vagy először szükséges-e különféle előkészítő munkákat végezni.