Vissza Hivás

A tisztasági festés során

amit nem szabad elkövetni.

Ha otthonában kell festeni, alapos és jól végzett festési munkát igényel. Annak érdekében, hogy a lehető legszebb és legtartósabb tisztasági festést kapja, íme egy lista , amelyeket érdemes elkerülni.

ÖN A LEGOLCSÓBB FESTŐSZERSZÁMOKAT VÁSÁROLJA MEG

Tisztasági festéshez a legolcsóbb festőszerszámokat vásárolja meg, az nagy valószínűséggel hatással lesz a festési munkára és a kész eredményre is. Ezért vásároljon megfelelő minőségű ecsetet, hengereket, festéket és egyéb felszereléseket – és ha kell, beszéljen. egy szakemberrel, hogy mit vásároljon. Sokféle festék létezik. Egyes festékek bizonyos helyekre, mások bizonyos felületekre jók. És néhány festéket több helyen is használhat. Ennek tisztázásában szakember is segíthet.

A HELYES FESTÉS

Jó eredményt ér el, ha helyesen fest, ami azt jelenti, hogy hosszú, egyenes mozdulatokkal kell festenie. Ez a megközelítés megkönnyíti a nedvesen nedvesen festést, így egyenletes eredményt kap, ugyanakkor megkíméli testét a rossz munkapozícióktól. Ha oldal falakat és mennyezetet kell festenie , érdemes felülről kezdeni, pl. a mennyezet az első és a falak az utolsók.

GYAKRAN AZ EGYSZERI TISZTASÁGI FESTÉS NEM ELÉG

Ha más színűre fest, gyakran több festékréteg vagy alapozó használata is szükséges . Kerülje azt is, hogy el higitja az anyagot - különösen, ha csak egyszer akar festeni -, mivel a fedés romlik, és egyértelmű nyomokat és átmeneteket hozhat létre. A gyors festési munka ritkán egyenlő a gyönyörű festéssel. Ha a festék teljesen megszáradásakor szemmel láthatóan rossz eredményt ér el, akkor nem spórolt időt. Ezért szánjon rá időt, és legyen alapos mind az előkészítés, mind a tisztasági festés során, hogy minden sarkot és élt szépen be fessen.

1kKedvelés 1kKövető