Tisztasági festés 14.kerület Zugló teljes területén.

Tisztasági festés szolgáltatás 14.kerület Zugló területén ingyenes kiszállással elérhető. Kiköltözéskor sok bérlő szembesül azzal a problémával, hogy ki kell festeni a falát, de nincs rá ideje. Vagy esetleg itt a beköltözés ideje és sürget a határidő. Ha modern, környezetbarát és elegáns módon szeretné kifestetni falát, akkor mi vagyunk a megfelelő partner az Ön számára a Budapest Zugló 14.kerületében. Cégünk kedvező áron festi és felújítja falait és mennyezetét.

Tisztasági festés Zugló

Mi kell a tisztasági festéshez?

Tisztasági festéshez,hogy minden kéznél legyen javasoljuk, hogy a szerszámokat és anyagokat előzetesen szedje össze és tegye a közelébe. Ezután vegye fel a régi munkaruhát, mivel a festő henger kifröcsköli a festéket A festék megvásárlása után a következő lépés a falak festésre való előkészítése.
Ehhez távolítsa el az összes képet a falakról, és mozgassa középre a szekrényeket. A legjobb, ha a kisebb bútorokat kiviszi a szobából, így több helye lesz a munkához. Nagyobb bútorok esetén helyezzen a bútorra takaró foliát. Ezután óvatosan fedje le a padlót is.

A nem kívánt festék gyorsan megszárad a lábazatokon, ablakokon vagy ajtókon. Ezért ragasszon le minden olyan részt, amelyet nem kíván festeni. Ügyeljen arra, hogy a tisztasági festéshez megfelelő szalagot válasszon, nehogy egyenetlen élek legyenek festés közben, a festék ne folyjon be a szalag alá.

A tisztasági festés elött ellenőrizni kell a falak sérülését!

A meglévő repedések vagy tiplilyukak megfelelő glettel javíthatók. Száradás után az apró javitásokat csiszoljuk meg és portalanitsuk a felületet. Először egy festékkeverővel alaposan keverje fel a festéket , hogy a színpigmentek egyenletesen oszlajanak el a festékben.

Most egyenletes mozdulatokkal viheti fel a festéket a falra. A nedves-nedves módszer a száradás közbeni látható átmenetek elkerülésére használják. Ez azt jelenti, hogy a festéket a már felvitt, de még meg nem száradt festékbe hengereljük.

3 legnagyobb hiba tisztasági festéskor

Első hiba:

Miután a fal megszáradt, látszik hogy hogy az élek és a sarkok különböznek a fal többi részétől. A falak közötti sarkok festésére általában ecsettel festenek. Egy ecset azonban több festéket vesz fel, mint egy henger, és több festéket hagy a falon. Az eredmény egyértelmű: a szélek másképp néznek ki, mert több a festék. Ezt a gyakori hibát azonban könnyű elkerülni.

Megoldás:

Először ecsettel fesse le a széleket a szokásos módon. Ezután kis hengerrel el kell festeni a festéket a széleken, azaz eloszlatni. Ennek eredményeként az sarkok ugyanolyan mennyiségű festéket kapnak, mint a fal többi része, és többé nem észrevehetők.

2. Hiba tisztasági festéskor

Második hiba:

A nagy felületek, például a falak és a mennyezetek különösen hajlamosak a csíkokra. A festés után láthatóak a festőhenger nyomai és az egyes csíkok átmenetei, amelyek festéskor készültek.
A látható csíkok gyakori oka, hogy túl lassan fest, és a festék túl gyorsan szárad. Mire lekeni a következő sávot, az előző már megszáradt. Az eredmény: csíkok jelennek meg. Az eredmény egyértelmű: a szélek másképp néznek ki, mert több a festék. Ezt a gyakori hibát azonban könnyű elkerülni.

Megoldás:

A legjobb, ha két ember fest nagy területeket. Ez gyorsabb, és a fal automatikusan egyenletesebb lesz. Festés közben egyenletes tempót kell tartani.
Ezenkívül mindig átfedéssel kell festeni, hogy az egyik csík átfedje a másikat. A csíkok elkerülhetők, ha a festék „nedves a nedvesre” fest. Más szóval: Amikor elindítja a második sávot, az elsőnek még nem szabad megszáradnia. És a legfontosabb: festés közben mindig tartsa zárva az ablakokat és az ajtókat. A huzat miatt a falon lévő festék túl gyorsan és egyenetlenül szárad.

3. Hiba tisztasági festéskor

Harmadik hiba:

Az olcsó festéknek jelentős hátrányai vannak, és végül nem éri meg. Az olcsó festéknél például sokszor másodszor is le kell festeni, mert alacsony a fedőképessége. Egy festékréteg általában nem elegendő.És igy a festés árát is növelheti.
Ez más a drága vagy jó minőségű festékeknél : általában elég egy festékréteg. Ráadásul az olcsó festéknek gyakran halványabb fehér szine: a fal nem lesz élénk fehér, mert a használt színpigmentek egyszerűen olcsók.
A drága festék használatának másik előnye: gyakran magasabb a nedves kopási osztálya. Ez azt jelenti, hogy a szennyeződés könnyebben eltávolítható nedves ruhával. Egy olcsó festék viszont azonnal felszívja a szennyeződést, és együtt kell élni a falon maradandó foltokkal.